31 mar 2009, 18:54

В забрава изгубени, в безпътност забравени 

  Poesía
643 0 4

Забравени, изгубени от Бога,

забравени от всеки друг,

ние стоим над гроба -

над болезнения си труп.

Забравени, изгубени, омръзнали,

безжалостни един към друг,

ние бием знак "тревога",

за тревога над човешкия дух.

Забравени, изгубени, потънали

от света и от себе си дори,

пресичаме лимита поробени

и разгръщаме дяволските си души.

Забравени, изгубени, измъчвани

от собствените си съдби,

огън бълваме безпламъчни

и вгорчаваме подсладените си дни...

В забрава изгубени,

в безпътност забравени,

без пътеводител водени,

без цел пътеводвани.

В забрава изгубени,

в безпътност забравени,

към божията милостиня

без цел пътеводвани.

© Севда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??