30 jul 2010, 7:27

В забързания делник 

  Poesía » Otra
618 0 13

За бабината къща

 размечтах се,

 за ромона стоглас

 на мойто детство,

 когато разбуждаха ме чанове

 и пърхащи крила,

 и песента на цялата Земя...,

за бабината къща -

там, до дюлите

 и къдрокосите лози,

 до ореха вековен

 и въпросите,

 скрити в наивните

 детски очи.

Защо си спомних

 бабината къща?

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??