30.07.2010 г., 7:27 ч.

В забързания делник 

  Поезия » Друга
613 0 13

За бабината къща

 размечтах се,

 за ромона стоглас

 на мойто детство,

 когато разбуждаха ме чанове

 и пърхащи крила,

 и песента на цялата Земя...,

за бабината къща -

там, до дюлите

 и къдрокосите лози,

 до ореха вековен

 и въпросите,

 скрити в наивните

 детски очи.

Защо си спомних

 бабината къща?

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??