9 ago 2008, 13:45

В зениците 

  Poesía » De amor
768 0 10
 

 

 

Думите ти -

звънки плесници -

отекват във мен...

 

Тежки са,

но в отворените ми зеници

ставаш все по-умален!

 

Не спирай,

докато изчезнеш съвсем!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??