9 авг. 2008 г., 13:45

В зениците 

  Поэзия » Любовная
760 0 10
 

 

 

Думите ти -

звънки плесници -

отекват във мен...

 

Тежки са,

но в отворените ми зеници

ставаш все по-умален!

 

Не спирай,

докато изчезнеш съвсем!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??