7 abr 2008, 15:51

Важни неща 

  Poesía » Otra
530 0 2
Погледнах Важните неща,
натрупани на масата...
покрити с прашна самота,
родили викове безгласни.

За гърлото ме стисна спомен:
усмихнато дете и списък,
загърбени мечти и спомен
с гълъб, отлетял на изток...

Ядът изрита Важните неща,
Сериозната усмихна се виновно
на малкото дете с мечта.
Прегърнах върнатия порив!

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??