7.04.2008 г., 15:51 ч.

Важни неща 

  Поезия » Друга
528 0 2
Погледнах Важните неща,
натрупани на масата...
покрити с прашна самота,
родили викове безгласни.

За гърлото ме стисна спомен:
усмихнато дете и списък,
загърбени мечти и спомен
с гълъб, отлетял на изток...

Ядът изрита Важните неща,
Сериозната усмихна се виновно
на малкото дете с мечта.
Прегърнах върнатия порив!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??