27 oct 2013, 16:49

Ваканция 

  Poesía » Para niños
445 0 2

Ваканция

 

С мама бяхме на море,

тати ходи на турне,

баба в къщи си остана

 с непослушната котана.

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??