Oct 27, 2013, 4:49 PM

Ваканция 

  Poetry » For kids
448 0 2

Ваканция

 

С мама бяхме на море,

тати ходи на турне,

баба в къщи си остана

 с непослушната котана.

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??