27.10.2013 г., 16:49 ч.

Ваканция 

  Поезия » За деца
444 0 2

Ваканция

 

С мама бяхме на море,

тати ходи на турне,

баба в къщи си остана

 с непослушната котана.

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??