Иде ми да викам шумно!
Щастие безумно!
Скоро край на карантина!
Вече съм с ваксина!
Няма Covid, няма вирус!
Няма нещо с "минус"!
Вече всичко ще е на "шест" -
крещя аз тази вест!
Чакане голямо падна!
Край на болест гадна!
23.02.2021
© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados