24.02.2021 г., 6:13 ч.

Ваксина 

  Поезия
255 0 2

Иде ми да викам шумно!

Щастие безумно!

 

Скоро край на карантина!
Вече съм с ваксина!

 

Няма Covid, няма вирус! 
Няма нещо с "минус"! 

 

Вече всичко ще е на "шест" - 

крещя аз тази вест! 

 

Чакане голямо падна!
Край на болест гадна!

 

23.02.2021
 

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??