13 jun 2013, 18:36

Вали 

  Poesía » Otra
377 0 3

Вали

 

Дъждът шепне пречистващо,

свети нежност в тишината сутрин.

Миг смирение. Сълза проронена.

Времето спира. Вали безвремие.

Думите мълчат акварелно

с багрите на притихнала обич.

Събирам усещания - капчици светлина.

Дъждът оставя без дъх,

като любов, като докосване,

като грях...

Като сливане...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??