13 mar 2006, 12:23

Вампирът 

  Poesía
902 0 3

Настъпва тишина...
Идва мрак...
Спокойствие...
Слънцето изчезна...
Нощта е погълнала деня.
Мирисът на кръв става все по-осезаем.
И той - Вампирът се събужда.
Взима ръката ми и тихичко ми прошепва:
"Нека ти покажа какво значи да живееш в мрак!"
И аз - жертвата,опиянена го следвам...
Красиво е...
Страшно е...
Всичко е така различно!...

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ФИНАЛЪТ МОЖЕ ДА ЗВУЧИ И ПО-СИЛНО И ПО- ШОКИРАЩО
  • СтрахотноАдски ме кефи6
  • На мен ми е страшно, но не ми е красиво,..
Propuestas
: ??:??