9 oct 2009, 17:19

Вдъхновение 

  Poesía » De amor
752 1 13

Потъвам във зелени дълбини,

превзели страстно моето съзнание.

Изгарящи са твоите очи,

изпълнени със толкова желания.

 

Копнея да докосна тези устни

с треперещи, изгарящи ръце.

Залива ме порой от бурни чувства,

превзел си вече моето сърце.

 

Изпълваш всяка нова нощ с фантазия,

кръвта кипи, прогаря бавно тялото,

прогонваш ежедневието - празното,

раздвижваш в мен сърцето ми - замрялото.

 

Прокарвам нежно пръсти във косите ти

и търся любовта ти с нетърпение,

завинаги ще бъдеш във мечтите ми,

зеленооко мое мило вдъхновение....

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??