10 ago 2019, 6:30

Вдъхновение 

  Poesía » De amor
410 0 0

О, дете чудесно, мое вдъхновение,

ела, дай ми красота, спасение!
Ела за миг, да сме насаме,

да се чувствам хубаво, добре!

 

Ти си като слънчевия лъч,

що сутринта прогонва изведнъж

нощния мрак и студенина,

ела, дари ми радост, топлина!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??