10.08.2019 г., 6:30 ч.

Вдъхновение 

  Поезия » Любовна
397 0 0

О, дете чудесно, мое вдъхновение,

ела, дай ми красота, спасение!
Ела за миг, да сме насаме,

да се чувствам хубаво, добре!

 

Ти си като слънчевия лъч,

що сутринта прогонва изведнъж

нощния мрак и студенина,

ела, дари ми радост, топлина!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??