10 авг. 2019 г., 06:30

Вдъхновение 

  Поэзия » Любовная
411 0 0

О, дете чудесно, мое вдъхновение,

ела, дай ми красота, спасение!
Ела за миг, да сме насаме,

да се чувствам хубаво, добре!

 

Ти си като слънчевия лъч,

що сутринта прогонва изведнъж

нощния мрак и студенина,

ела, дари ми радост, топлина!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??