Морето вдъхновение е вечно,
ах слънце как се скрива зад море,
такова обаяние безбрежно
и бие страстно моето сърце!
В живота всичко става много бързо,
печелиш, губиш - ден след ден.
Понякога, когато ми е много тъжно,
не друго, а морето търся в мен!
Разплискват се вълните бурно,
изпълват вените със сол,
забързва се дъха безумно,
превръщат ме във цветен тон!
И няма как да се изгубя в дълбините,
и няма как да съм сама,
когато блъска ме живота във скалите,
аз виждам слънце отразено във вода!
© Йоана Акрабова Todos los derechos reservados