5 сент. 2021 г., 22:38

Вдъхновение 

  Поэзия
284 3 6

Морето вдъхновение е вечно,

ах слънце как се скрива зад море, 

такова обаяние безбрежно

и бие страстно моето сърце!

 

В живота всичко става много бързо,

печелиш, губиш - ден след ден.

Понякога, когато ми е много тъжно,

не друго, а морето търся в мен!

 

Разплискват се вълните бурно, 

изпълват вените със сол, 

забързва се дъха безумно,

превръщат ме във цветен тон!

 

И няма как да се изгубя в дълбините, 

и няма как да съм сама,

когато блъска ме живота във скалите,

аз виждам слънце отразено във вода!

© Йоана Акрабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??