"точка
съм
заточен
съм
в
апатията
точка
по
въпроса
"
запетая съм
неправилно
десетична
поставена
затруднявам
гладкото
прочитане
нужна съм ти
да те избавя
от монотонното
синтетичното
вагонното
хоризонтно
направление
на изречението
,
запетая съм
мечтая
да се забележа
отразена
върху зенита
на шилото
оцветена
във червено
в края на хорор
филмите
,
запетая съм
застояла
върху белия
оперен
с полета
спектакъл
на редовете
запечатала
зад себе си пейзажа
на зашеметения
заболелия
от застоя
и залелия
паралелите
на тетрадките
сепаратор
,
съм
нито точка съм изцяло
наподобявам
издънка на скоба
разопаковам
газовите запушалки
в дробовете ти
най-вече
пред
когато
(заграждам
безкрая
на думите)
запетая съм
като врабеца
на Радичков
голям колкото
една
опашата
,
© Нежното Ласо Todos los derechos reservados