Вчера го срещнах с жена му.
Хубава дама!... Блазя му!...
Грация!...Истинска фея!..
Той пък подтичва след нея...
Казват ми общи познати:
„Има глава да му пати!...
Тя е лъвица от класа!...
Нашият как ще сколаса?
Тя има фитнес инструктор,
брат има той, но кондуктор.
Вечер на йога тя ходи,
кучето в парка той води.
Чака я той, не си ляга,
нощем душата го стяга.
Идва. „Боли я главата”,
клетият страда в кревата.
Кротък е. Знае жената
и му разказва играта...
Той не задава въпроси,
с болка товара си носи.
Рядко, ей тъй - по рогата,
тя го погалва с ръката.
Той пък си мисли, размекнат,
че тя за любов му намеква..."
Тюхкат се всички познати:
„Ех, изгоря си!...Егати!...
Бързо растат му рогата!...
Вече е тясна вратата!...”
© Роберт Todos los derechos reservados