Не стигат, вече не,
ни думите, ни липсата на думи
до онзи, който е
избрал с очите си да те залюби.
Звездите му в очи блестят
и следват отлива на своя прилив.
Къде ли ще те отведат,
макар да бягаш с всички сили,
наопаки и надалеч,
от онова с което те привлича.
Предлагат целия си свят,
а той с очите си те(б) разсъблича.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados