25.06.2019 г., 10:36 ч.

Вече не 

  Поезия » Друга
625 6 6

Не стигат, вече не,

ни думите, ни липсата на думи

до онзи, който е

избрал с очите си да те залюби.

 

Звездите му в очи блестят

и следват отлива на своя прилив.

Къде ли ще те отведат,

макар да бягаш с всички сили,

 

наопаки и надалеч,

от онова с което те привлича.

Предлагат целия си свят,

а той с очите си те(б) разсъблича.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??