Тогава беше ти с нея,
знаеше, че обичах те преди.
Радвах се, дори на снимката ни се смея,
забравих за вербалните от теб щети.
И прибрах се, видимо доволна,
че открил си любовта.
Излекувах моята душица болна
от страха, че аз от двама ни съм по–лошата.
Разбрах, че можеш да си от добрите
и няма надменност в твоите очи.
Вече няма от злите погледи очи в очи.
Дори сега, когато ти не си с нея,
радвам се, че промени те точно тя.
Тази моя малка фея
ме научи с други очи към теб да летя.
Точно тя, която знаеше преди как за тебе страдах,
тази която знае, че всичко вече се промени.
На нея разрешение ù дадох
тебе с ласки да плени.
И приятел вече тебе мога да наричам,
дори спокойно да споделям с теб
без намерение да те привличам -
пиша поредния си за тебе ред.
`eFm1_
© Евита Todos los derechos reservados
пиша поредния си за тебе ред.