26.06.2009 г., 17:02 ч.

Вече приятели 

  Поезия » Друга
502 0 1

Тогава беше ти с нея,

знаеше, че обичах те преди.

Радвах се, дори на снимката ни се смея,

забравих за вербалните от теб щети.

И прибрах се, видимо доволна,

че открил си любовта.

Излекувах моята душица болна

от страха, че аз от двама ни съм по–лошата.

Разбрах, че можеш да си от добрите

и няма надменност в твоите очи.

Вече няма от злите погледи очи в очи.

Дори сега, когато ти не си с нея,

радвам се, че промени те точно тя.

Тази моя малка фея

ме научи с други очи към теб да летя.

Точно тя, която знаеше преди как за тебе страдах,

тази която знае, че всичко вече се промени.

На нея разрешение ù дадох

тебе с ласки да плени.

И приятел  вече тебе мога да наричам,

дори спокойно да споделям с теб

без намерение да те привличам -

пиша поредния си за тебе ред.

 

 

                                                                                              `eFm1_

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??