"Вече знаеш"
Две направени стъпки до прага
пред затворена входна врата.
Не попитах дали да остана,
а бях решила да разкрия любовта.
Силно искам да ти кажа какво е
чувството в една сама душа,
че сърцето ми е вече твое,
а с това пък друг човек ще съкруша.
Искам някой ден да бъда с теб
и да ти кажа честно - не се чувствам предател,
просто може би нямах късмет,
че първо срещнах не теб,
а твоя приятел.
© Велина Виткова Todos los derechos reservados