29.06.2008 г., 0:21 ч.

"Вече знаеш" 

  Поезия » Любовна
692 0 4
 

"Вече знаеш"

 

Две направени стъпки до прага

пред затворена входна врата.

Не попитах дали да остана,

а бях решила да разкрия любовта.

 

Силно искам да ти кажа какво е

чувството в една сама душа,

че сърцето ми е вече твое,

а с това пък друг човек ще съкруша.

 

Искам някой ден да бъда с теб

и да ти кажа честно - не се чувствам предател,

просто може би нямах късмет,

че първо срещнах не теб,

а твоя приятел.

© Велина Виткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??