В Е Ч Е З Н А М . . .
________________________________________
Не знаех, че и друго е потребно...
Да продължим детството си.
Ала кое дете би се досетило,
че всяко сърце остарява?
Не знаех, че и друго е потребно...
Да продължим младостта си.
Ала кой младеж би се досетил,
че всяко сърце остарява?
Не знаех, че и друго е потребно...
Да продължим зрелостта си.
Ала кой зрял човек би се досетил,
че всяко сърце остарява?
Вече знам какво е потребно!
Но е безкрайно късно.
Точно когато...
И капчица Време не ми е останала.
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados
Дай, Боже, лирическия ми герой да има още "капчици Време"...
Съкровение си !!!