11 feb 2011, 22:05

Вече знам 

  Poesía
447 0 1

 

 

      Като някаква птица вълшебна

      аз те търсих

      и страстно зовях.

      Като някаква билка целебна

      все към тебе, любов,

      се стремях.

 

      Бродих аз где ли не по земята,

      да намеря

      от тебе перце.

      На незнайната билка листата -

      лек за моето

      бедно сърце...

 

      Вече знам, ти си рядката птица,

      дето идва при всеки

      веднъж.

      Ти си пролетна крехка тревица -

      освежена

      от първия дъжд.

 

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??