15 feb 2013, 22:12

Вечер 

  Poesía » Filosófica
576 0 0

До твоята завивка ще посядам
и дълго, дълго - само ще те гледам,
как тръпнеш във съня си от прохлада,
потънала в мечтанията бледи.

И после леко, с топлата завивка
открилото се рамо ще покрия
и с тъжната си, ледена усмивка,
една частица вечност... ще отпия...

 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??