11 dic 2014, 10:36

Вечер... 

  Poesía » Otra
310 0 1

       Вечер...

 

Умората на вечерта

люлееше тълпите...

За отдих тихата мечта

лелееше душите...

 

И както вярвах в чудеса

случайно да те зърна,

внезапно ти дочух гласа

и бързо се обърнах,

 

но... с непознатата жена

взаимно се смутихме,

а тя разбра и след това

виновно се усмихна...

 

Коста Качев

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??