20 abr 2010, 21:23

Вечер 

  Poesía » Del paisaje
599 0 3

Омайна вечер. Въздухът трепти.

Светулки блеснали - оставящи следи.

Липата стара е разстлала аромат

в загадъчен и омагьосан свят.

 

И като морски фар - последните лъчи

раздава слънцето, преди да се смири

и лекичко да влезе в своя дом,

Божествен храм от златен махагон,

и да даде вълшебната си власт

на лунен облак и на звездна страст.

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??