20.04.2010 г., 21:23 ч.

Вечер 

  Поезия » Пейзажна
605 0 3

Омайна вечер. Въздухът трепти.

Светулки блеснали - оставящи следи.

Липата стара е разстлала аромат

в загадъчен и омагьосан свят.

 

И като морски фар - последните лъчи

раздава слънцето, преди да се смири

и лекичко да влезе в своя дом,

Божествен храм от златен махагон,

и да даде вълшебната си власт

на лунен облак и на звездна страст.

© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??