23 sept 2012, 16:00

Вечерна песен 

  Poesía » Del paisaje
565 0 6

Вечерна песен

 

Бетоненото рамо
на блока там отсреща,
скри много, много рано
в мрак слънцето. Изглежда

 

това му се хареса,
защото хулигански
напред той се надвеси
и дупките тавански

 

оголи. Някак странно,
но този залез тесен
прекъсна рано, рано
вечерната ми песен.

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??