Sep 23, 2012, 4:00 PM

Вечерна песен 

  Poetry » Landscape
562 0 6

Вечерна песен

 

Бетоненото рамо
на блока там отсреща,
скри много, много рано
в мрак слънцето. Изглежда

 

това му се хареса,
защото хулигански
напред той се надвеси
и дупките тавански

 

оголи. Някак странно,
но този залез тесен
прекъсна рано, рано
вечерната ми песен.

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??