Вечерна песен
Бетоненото рамо
на блока там отсреща,
скри много, много рано
в мрак слънцето. Изглежда
това му се хареса,
защото хулигански
напред той се надвеси
и дупките тавански
оголи. Някак странно,
но този залез тесен
прекъсна рано, рано
вечерната ми песен.
© Даниела Тодорова Все права защищены