23.09.2012 г., 16:00 ч.

Вечерна песен 

  Поезия » Пейзажна
561 0 6

Вечерна песен

 

Бетоненото рамо
на блока там отсреща,
скри много, много рано
в мрак слънцето. Изглежда

 

това му се хареса,
защото хулигански
напред той се надвеси
и дупките тавански

 

оголи. Някак странно,
но този залез тесен
прекъсна рано, рано
вечерната ми песен.

 

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??