6 feb 2014, 17:59

Вечерно 

  Poesía » Otra
657 0 9

Вечерта се съблича по стихове
и със гребен от рими се сресва.
Сто движения – лъскави мигове

равномерно в косите си вчесва.

 

Бледен лъч от луната открадва

и завързва на рехава плитка.

Облак палав се тихо прокрадва

и напръсква в съня маргаритка.

 

Вечерта е готова. И чака.

Сякаш само за Него копнее.

Ето идва Поетът. И сяда.

Нови стихове пише за нея.

© Любка Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??