1 oct 2009, 18:06

Вечерта е близо, любовта - и тя 

  Poesía » De amor
483 0 0

Вечерта е вече близо и ухае на любов.
Тази вечер най-прекрасна, знам,
ще бъде сладострастна,
с романтично питие, с трепет за едно сърце.
Вечерта е вече близо, носи радостта.
Очакване покачва пулса и кипи кръвта,
като отлежало вино носи аромата на страстта.
Вечерта е вече близо, любовта - и тя.
Ухае на цветя.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??