1.10.2009 г., 18:06 ч.

Вечерта е близо, любовта - и тя 

  Поезия » Любовна
482 0 0

Вечерта е вече близо и ухае на любов.
Тази вечер най-прекрасна, знам,
ще бъде сладострастна,
с романтично питие, с трепет за едно сърце.
Вечерта е вече близо, носи радостта.
Очакване покачва пулса и кипи кръвта,
като отлежало вино носи аромата на страстта.
Вечерта е вече близо, любовта - и тя.
Ухае на цветя.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??