Вечерта е вече близо и ухае на любов.
Тази вечер най-прекрасна, знам,
ще бъде сладострастна,
с романтично питие, с трепет за едно сърце.
Вечерта е вече близо, носи радостта.
Очакване покачва пулса и кипи кръвта,
като отлежало вино носи аромата на страстта.
Вечерта е вече близо, любовта - и тя.
Ухае на цветя.
© Петя Ченкина Все права защищены