12 jun 2009, 11:52

Вечната битка... 

  Poesía
486 0 5


Все ще се води вечната битка,

онази между доброто и злото.

А когато човекът обиква,

всичко започва отново.

Тези чувства те разкъсват,

ин и ян се преобръщат.

Трезви мисли няма, за да те упътват.

Любов и болка се прегръщат.

Душата ти се развилнява.

Знаеш, че трябва да избереш.

Това объркване те разболява,

но просто не можеш да спреш.

© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??