12.06.2009 г., 11:52 ч.

Вечната битка... 

  Поезия
488 0 5


Все ще се води вечната битка,

онази между доброто и злото.

А когато човекът обиква,

всичко започва отново.

Тези чувства те разкъсват,

ин и ян се преобръщат.

Трезви мисли няма, за да те упътват.

Любов и болка се прегръщат.

Душата ти се развилнява.

Знаеш, че трябва да избереш.

Това объркване те разболява,

но просто не можеш да спреш.

© Лекса Джорджис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??