Jun 12, 2009, 11:52 AM

Вечната битка... 

  Poetry
487 0 5


Все ще се води вечната битка,

онази между доброто и злото.

А когато човекът обиква,

всичко започва отново.

Тези чувства те разкъсват,

ин и ян се преобръщат.

Трезви мисли няма, за да те упътват.

Любов и болка се прегръщат.

Душата ти се развилнява.

Знаеш, че трябва да избереш.

Това объркване те разболява,

но просто не можеш да спреш.

© Лекса Джорджис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??