Зова във себе си сърцето...
Молба за по добър живот.
На хаос хвърляш си душата!
За нещо по добро.
То никога не идвало само...
То идвало със свойте братя...
А те били, за добро, -
и зло неразделими...!
Поставят в теб капани -
на сърцето...
Подлагат те на изпитания
на мъки с чест...!
Но винаги във теб отварят!?
Сърцето ти за любовта.
-Нахално гледат ти очите.
Очакват-Някой ...
да ги разбере!
А тези някой май не знаят...
Какво за теб е най добре...
Отекват ударите на сърцето!?
Отекват във бездънната душа.
Защо се молиш ти тогава?
Желаеш ли я, искаш ли-
ти любовта!?
И зов сърдечен в теб се ражда.
И моли те бъди щастлив...!
Ти дай на любовта страстта си!?
А тя на теб любов ще подари...!?
© Ангел Todos los derechos reservados