22 abr 2009, 0:10

Вечно млада 

  Poesía » De humor
771 0 4

 

 

Ти цялата си подкована със Версаче,

оставяш ултраскъп зад себе си парфюм,

дори душата ти е лачена,

милиони смята твоят ум.

 

Миришеш на пластични операции,

копнееш да си вечно млада,

как мразиш младите жени обаче,

към тях си зла и безпощадна.

 

Сърцето ти е банкова транзакция,

жадува лукс, пари и слава,

самотна на върха стоиш,

лицето ти не те познава.

 

На сто - на двайсет, искаш да изглеждаш,

векът учудено във тебе се оглежда,

понякога си истинска и плачеш

със маркови сълзи за нов Версаче...

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??