9 feb 2013, 13:29

Веднъж се влюбих 

  Poesía » De amor
785 0 4


Веднъж се влюбих. Няма да повторя!

Аман от митове за истински мъже!

Налей ми нещо силно и пълни догоре,

а после може чашите да станат две.

 

Приличам ти на зла? Не съм такава!

Просто ми се пие тази нощ... Сама!

Душата ми е празна... от раздаване,

а сърцето ми... внезапно изтрезня.

 

Отдавна се отучих да съм доверчива.

Налей! Пресъхна чашата ми от вина.

На дъното ù ме поглежда срамежливо

един болезнен спомен... Любовта....



04.02.2013 г.



© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??