Веднъж се влюбих. Няма да повторя!
Аман от митове за истински мъже!
Налей ми нещо силно и пълни догоре,
а после може чашите да станат две.
Приличам ти на зла? Не съм такава!
Просто ми се пие тази нощ... Сама!
Душата ми е празна... от раздаване,
а сърцето ми... внезапно изтрезня.
Отдавна се отучих да съм доверчива.
Налей! Пресъхна чашата ми от вина.
На дъното ù ме поглежда срамежливо
един болезнен спомен... Любовта....
04.02.2013 г.
© Сияна Георгиева All rights reserved.