Година отмина, Великден дойде,
Син Божи възкръсна отново.
Отнесе далече, незнайно къде,
натрупано зло и отрова.
Душите пречисти, надежда дари,
че има добро и подкрепа,
че може усмивка и мир да цари
и бъдеще имаме светло.
Камбани великденски силно звънят,
те пеят за чудото ново.
Свещици запалени нека блестят –
духът ни е чист и свободен!
Светъл да бъде празникът
за всички вас, приятели!
© Мария Todos los derechos reservados